Tinerii stiu ce ar trebui sa insemne Romania mandra!

Europarlamentarul Catalin Ivan a transmis mesaje clare si directe tinerilor implicati in politica si nu numai. Invitat pentru a tine o alocutiune in cadrul evenimentului „Tinerii indraznesc sa creada in Romania” organizat de PSD si Partidul Socialistilor Europeni, Catalin Ivan a salutat lansarea „Pactului pentru tineri” in prezenta presedintelui PSD, Liviu Dragnea si a presedintelui PES, Sergei Stanishev.

Am vorbit tinerilor social democrati despre ce ar trebui sa insemne Romania mandra si respectata in Europa, despre investitiile straine, sustinerea creativitatii si initiativelor tinerilor, despre care ar trebui sa fie raportul dintre capital si munca, de ce sunt atat de prost platiti slariatii romani si care sunt marile pericole care ameninta economia romaneasca. De ce ar fi un dezastru pentru multe generatii de acum inainte sa votam politicieni comandati de afara…” a afirmat europarlamentarul Catalin Ivan imediat dupa evenimentul desfasurat la Palatul Parlamentului.

La eveniment  au fost prezentati si tinerii candidati la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 si prioritatile programului de guvernare PSD pentru tineri.

15025312_1273603369357437_4560154114701482059_o