8 April, 2017
Întâlnire cu elevii ambasadori de la Scoala Superioara „N. Kretzulescu”

Vineri, 7 aprilie 2017, europarlamentarul Cătălin Ivan s-a întâlnit cu elevii de la Școala Superioară „Nicolae Kretzulescu” implicați în programul „Școli Ambasador ale Parlamentului European”.

A fost o întâlnire dificilă pentru că elevii au venit foarte pregătiți! Aveau întrebările bine gândite, prin urmare a trebuit să dezvolt subiecte sensibile din societatea românească, dar și din realitățile europene. Acești copii minunați și dascălii lor îmi confirmă întotdeauna faptul că țara noastră are nu una, ci mai multe șanse de normalizare!” a povestit Cătălin Ivan după întâlnirea cu elevii Școlii Superioare „Nicolae Kretzulescu”.

Subiectele de discuții menționate de europarlamentarul social democrat au cuprins întrebări și răspunsuri legate de Brexit și impactul acestuia asupra Uniunii Europene, prezentarea conceptului Fintech (informatica în lumea finanțelor), viitorul studenților români care vor să studieze în Europa, situația economică actuală a României, drepturile și obligațiile legate de implicarea civică a tinerilor.