21 November, 2017
Nu va avea loc niciun miting PSD! Liviu Dragnea e izolat, singurii aliati sunt Olguta Vasilescu si Codrin Stefanescu – Interviu

Care este statutul dumneavoastra in PSD?

Cel al unui membru de partid cu o activitate de 15 ani care se afla in dezacord total cu Liviu Dragnea. Excluderea mea a fost o minciuna. Am cerut oficial, am trimis hartii si la organizatia Bucuresti Sector 1, pe care am condus-o, dar si la sediul central din Kiseleff de unde am cerut documentul de excludere. Nu exista asa ceva.

N-am primit nimic, pentru ca nu exista. Am toate documentele care sa ateste statutul meu de membru al partidului. Ei n-au niciun document care sa ateste excluderea mea. Conform statutului, excluderea mea trebuie facuta de organizatia de baza.

M-am transferat de la Sectorul 1 la organizatia din comuna Dobrovat, judetul Iasi, stiind ca aveau de gand sa ma excluda, iar in conferinta de sector cand Daniel Tudorache a fost ales presedinte in locul meu s-a luat act de transferul meu. In aceeasi conferinta, Ecaterina Andronescu, presedintele PSD Bucuresti, a spus ca nu se poate lua nicio decizie, pentru ca sunt membru al organizatiei PSD Dobrovat, judetul Iasi.

Deci asa s-a incheiat subiectul legat de excluderea mea din PSD. Iar de atunci n-a mai existat nicio alta decizie. Trebuie sa precizez ca sunt un membru de partid exemplar cu cotizatia platita la zi.

Cum l-ati descrie pe Liviu Dragnea de acum, de dupa intalnirea de la Herculane?

Vad un om disperat. Vad un om dispus sa sacrifice pe absolut oricine si absolut orice, ca sa-si salveze pielea. El este un beneficiar si un exponent al “statului paralel” despre care vorbeste, incercand sa pozeze intr-o victima a sistemului pe care l-a servit si de care a beneficiat foarte multi ani.

Pe mine ma deranjeaza ca impinge PSD in aceasta nebunie si sacrifica partidul pentru a se salva pe el. Niciodata PSD nu a stat scut pana la capat, pana la disparitie pentru o persoana.

Au fost multi lideri ai PSD in functii importante care au avut probleme, partidul a dat semnale de sustinere, dar niciodata nu a riscat desfiintarea doar pentru a rezolva problemele personale ale cuiva.

De ce exista lideri PSD care au intrat in acest mecanism de sustinere a actualului lider PSD?

Nu exista foarte multi lideri care au intrat in acest joc. Oamenii de langa Liviu Dragnea sau cei care mimeaza ca sunt langa el in urma cu o luna sunau prin tara sa caute solutii pentru schimbarea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD.

Nu dau nume pentru ca nu m-au sunat pe mine. Ei i-au sunat pe cei cu care eu lucrez la un proiect de relansare a partidului, iar ei mi-au spus. Oameni foarte apropiati de Liviu Dragnea au sunat sa anunte ca nu se mai poate si ca trebuie gasita o solutie.

Interviul integral îl găsiţi aici!