PNL recicleaza ministrii PDL, in timp ce PSD lupta impotriva saraciei!

PNL recicleaza ministrii PDL, in timp ce PSD lupta impotriva saraciei!

Ca reactie la manipularile PNL din timpul campaniei electorale, europarlamentarul Catalin Ivan reactioneaza in mediul on line argumentand masurile concrete pe care Partidul Social Democrat la are trecute in planul de guvernare. Catalin Ivan a explicat ca „in timp ce PNL ne vorbeste de “disciplina fiscala”, sau de “responsabilitate”, adica de austeritate, PSD vorbeste de cresterea veniturilor populatiei, program de investitii din surse diferite de finantare, reducerea fiscalitatii, program de finantare a 10 mii startup-uri in fiecare an, program de minigranturi pentru zonele cele mai sarace, credite pentru studii, locuinta sau chirii cu dobanda subventionata in totalitate si multe alte programe pe care le vom prezenta in aceasta campanie, programe care vor scoate din zona cu risc de saracie aproximativ 1,5 milioane romani si vor crea locuri de munca bine platite.
Vom duce la buna indeplinire toate angajamentele pentru ca asa am facut de fiecare data cand am fost la guvernare. In perioada 2000 – 2004 ponderea romanilor cu risc de saracie sau in saracie severa a scazut de la 35% la 25%, iar in peiorada guvernarii Ponta au crescut veniturile romanilor cu peste 50%, Romania inregistrand crestere economica in acelasi timp. Deci se poate, oricat ar incerca PNL si Ciolos sa ne spuna ca nu le putem avea pe amandoua.
Credem cu tarie ca este corect ca orice crestere economica sa se reflecte in nivelul de trai al romanilor, altfel este doar statistica.

Europarlamentarul PSD a criticat dur si modul incoerent in care PNL abordeaza proiectele de viitor ale Romaniei argumentand că un proiect real de tara ar trebui sa fie lupta impotriva saraciei, reducerea somajului in randul tinerilor si integrarea lor sociala, incurajarea initiativelor si creativitatii in randul acestora, reducerea decalajelor intre mediul rural si cel urban, intre regiunile sarace si cele mai dezvoltate. Insa, cand nu manipuleaza minori, Alina Gorghiu cauta disperata teme de campanie anti-PSD, din lipsa de program propriu serios de guvernare, dar mai ales pentru a acoperi situatia jenanta in care se afla fiind obligata sa trimita la televizor in numele PNL toti fostii membri ai guvernarii de trista amintire BOC.”

Related posts