Posibilitati de cooperare cu Rusia de la Iasi!

Posibilitati de cooperare cu Rusia de la Iasi!

Sambata, 5 noiembrie 2016, europarlamentarul Catalin Ivan a participat, la invitatia Ambasadorului Rusiei in Romania, la o dezbatere cu mediul de afaceri iesean legata de posibilitatile de cooperare cu Federatia Rusa.

ES Dl. Valery KUZMIN, Ambasadorul Federatiei Ruse in Romania, in cadrul vizitei pe care a efectuat-o astazi la Iasi, a participat la o intalnire cu mediul de afaceri iesean. Europarlamentarul Catalin Ivan, in calitate de membru al Comisiei Parlamentului European pentru relatia cu Federatia Rusa a onorat invitatia organizatorului acestei dezbateri, Camera de Cooperare Economice și Culturale Romano Ruse.

Discutiile au avut un caracter concret vizand posibilitatile de dezvoltare a relatiilor comerciale si de afaceri cu Rusia. “Noi, in Romania, avem o fobie irationala fata de orice fel de colaborare cu Rusia. Consider ca este cel putin absurd sa ignoram un partener comercial de asemenea importanta cum este Rusia! Sa nu uitam ca Germania, Franta si alte state europene importante au relatii comerciale de foarte mare avengura cu Federatia Rusa. Romania nu isi poate permite in acest moment sa ignore potentialul pietei de desfacere si de colaborare pe care il poate avea Rusia!” a afirmat in cadrul dezbaterii europarlamentarul iesean, Catalin Ivan.

 

Related posts